Την ευκαιρία να συναντήσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ,κύριο Τζιτζικώστα, είχε χθες ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ ,κύριος Βαγγέλης Λιόλιος, πού βρίσκεται αυτές τις μέρες στη συμπρωτεύουσα.

Ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε τον κύριο Λιόλιο στο γραφείο του, όπου συζήτησαν για πολλή ώρα διάφορα ζητήματα για το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ, με ιδιαίτερη αναφορά στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας.

Ο κύριος Τζιτζικώστας στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο της ενότητας και της συνεργασίας που απαιτείται, ώστε να τεθούν οι βάσεις για το μπάσκετ του αύριο, θέση που αποτελεί βασικό άξονα του οράματος που έχει παρουσιάσει και ο ίδιος ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Η συζήτηση των δύο ανδρών, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ολοκληρώθηκε μετά από αρκετή ώρα, με κοινή διαπίστωση πως υπήρξε σύγκληση απόψεων, σχεδόν στο σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν.

Στη συνέχεια, ο κύριος Λιόλιος είχε τη χαρά να συναντήσει την κυρία Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, μα πάνω απ΄όλα ολυμπιονίκη, η οποία αποτελεί διαχρονικά πηγή έμπνευσης και πρότυπο για κάθε Έλληνα αθλητή.

Ο κύριος Λιόλιος ανέλυσε το πλάνο που έχει σχεδιάσει για τόνωση της εξωστρέφειας του αθλήματος και το μεγάλο “άνοιγμα” που θα επιχειρηθεί προς την κοινωνία, σε κάθε ελληνικό σπίτι και κάθε ελληνική οικογένεια, μέσω των αθλητών που δόξασαν τη χώρα και αποτελούν είδωλο για όλα τα παιδιά.

Η συνάντηση διήρκεσε αρκετή ώρα σε εξαιρετικό κλίμα, με τον κύριο Λιόλιο να ευχαριστεί θερμά την κυρία Πατουλίδου για τη συζήτηση και τον εποικοδομητικό διάλογο.