Τη στήριξή του στην υποψηφιότητά του Βαγγέλη Λιόλιου ανακοίνωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Θοδωρής Παπαλουκάς με σπουδαία καριέρα σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και τεράστιες επιτυχίες με την «Επίσημη Αγαπημένη» (  1η θέση στο Πανευρωπαϊκό το 2005, 2η θέση στο Μουντομπάσκετ το 2006) , πήρε θέση για διάφορα ζητήματα που αφορούν το μπάσκετ.

Αναφερόμενος στις  επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, ο κύριος Παπαλουκάς δήλωσε τα παρακάτω:

“Αυτός που μου ταιριάζει περισσότερο (για την Προεδρία της Ομοσπονδίας)  είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος. Έχει μία εταιρεία κορυφαία στον κλάδο της, ενώ έχει δημιουργήσει και έναν μπασκετικό οργανισμό, του οποίου η ταυτότητα  αρέσει και σε εμένα. Η γνωριμία μας (σ.σ. με τον κύριο Λιόλιο) έγινε κατά τύχη, όταν δέχτηκα την πρόσκληση του κυρίου Μαρλαφέκα να βρεθώ στην Πάτρα και επισκέφτηκα τον χώρο που φιλοξενούσαν τους νεαρούς παίκτες (στο πρόγραμμα Νους). Το επόμενο βήμα ήταν να φτιάξει την ομάδα & το προπονητικό κέντρο. Αυτό δείχνει κατ’ εμέ μια συνέπεια και μια υγεία”.

Στη συνέχεια δήλωσε:

“Η επόμενη μέρα στο μπάσκετ πρέπει να είναι κάτι ολιστικό. Θέλω να δω ουσία, κάτι που θα μας οδηγήσει πραγματικά στην επόμενη μέρα. Από το βήμα που έχω, πιστεύω ότι αυτός που μπορεί να το πράξει είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος.”