Ο Κώστας Τσαρτσαρής, πρώην επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, γνωστοποίησε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του επικεφαλής του #dwsepasa κυρίου Βαγγέλης Λιόλιου.

Λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Δήμο Ντικούδη – με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και κατέκτησαν μαζί την κορυφή της Ευρώπης (2005) και τη δεύτερη θέση του κόσμου (2006) με την Εθνική μας ομάδα- δήλωσε τα παρακάτω στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Όπως όλοι γνωρίζετε, στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η προσφορά της τωρινής διοίκησης, υπήρξε για πολλά χρόνια καθοριστική για την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Ήρθε όμως η στιγμή για αλλαγή.

Για νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα,ώστε να δούμε και πάλι το μπάσκετ μας εκεί που του αρμόζει.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Από τη μία η προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ μέσω του Προμηθέα Πατρών και της πρωτοποριακής ακαδημίας του. Από την άλλη η επιχειρηματική του εμπειρία, που είναι απαραίτητη στη διοίκηση μιας ομοσπονδίας και σε συνδυασμό με το ξεκάθαρο και ρεαλιστικό πλάνο του για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, έκαναν πολύ εύκολη την απόφασή μου να στηρίξω την προσπάθειά του και να είμαι στο πλευρό του.

Ήρθε η ώρα να δώσω πίσω στο μπάσκετ τα εφόδια που αποκόμισα και εγώ από αυτό, από την πρώτη μέρα που έπιασα την μπάλα του μπάσκετ στη Βέροια, μέχρι την τελευταία της επαγγελματικής μου καριέρας.

Καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους.”