Ένας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ ανακοίνωσε σήμερα την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του κυρίου Λιόλιου για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον κύριο Νίκο Σταυρόπουλο, τον επονομαζόμενο “Magic”, πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, βασικό μέλος της χρυσής ομάδας του 1987 και επίκουρο Καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ.,  που διέπρεψε στα παρκέ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέφερε τα εξής στο dwsepasa.gr :

Αγαπητοί φίλοι,

            Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην καλαθοσφαίριση και την επαφή που είχα με τον Κο. Λιόλιο εν όψει των εκλογών της Ε.Ο.Κ. θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι μαζί του στην προσπάθεια “αναδημιουργίας” της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης. Οι λόγοι που με έκαναν να πάρω την απόφαση είναι ότι μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα, έχει την τεχνογνωσία, έχει στρατηγικό σχεδιασμό και είναι διψασμένος να τον υλοποιήσει.

Το όραμα του με βρίσκει σύμφωνο για την επόμενη μέρα στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση. Είμαι έτοιμος να δώσω τις εμπειρίες μου αλλά και την επιστημονική μου γνώση σε τομείς που θα χρειαστεί με σκοπό τη βελτιστοποίηση αλλά και μεγιστοποίηση των πλάνων του.

 

Νίκος “Magic” Σταυρόπουλος

Επίκουρος Καθηγητής, Α.Π.Θ.

Προπονητική Καλαθοσφαίρισης