Ένας ακόμη άνθρωπος του μπάσκετ ανακοινώνει τη συμπόρευσή του με τον κύριο Λιόλιο, για τις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο λόγος για τον κύριο Νίκο Νικολόπουλο, αρχιτέκτονα, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Ξάνθης, Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης από το 2011 και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης απο το 2016.

Ο κύριος Νικολόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση στο dwsepasa.gr:

Αγαπητοί φίλοι,

Θα συμμετάσχω στις προσεχείς εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με αποκλειστικό στόχο και επιδίωξη, την καλύτερη δυνατή πορεία και ανάπτυξη, του κύτταρου του αθλήματος που είναι το ερασιτεχνικό σωματείο και οι υποδομές του, την αξιοκρατική και αδιάβλητη λειτουργία όλων των άλλων συντελεστών που επηρεάζουν το άθλημα του μπάσκετ, την άψογα τεχνοκρατική λειτουργία του αναπτυξιακού προγράμματος, καθώς και αυτή των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών Ανδρών και Γυναικών.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων ,θεωρώ και πιστεύω ότι πρωτεύοντα συστατικά, είναι η ανιδιοτέλεια, το όραμα ,η τεχνογνωσία, ο στρατηγικός σχεδιασμός και η πίστη στην υλοποίηση.

Έτσι αποφάσισα, να συστρατευτώ με τον κύριο Λιόλιο και την πρωτοβουλία <Δώσε Πάσα> για την υλοποίηση όλων των παραπάνω, τα οποία αδιαμφισβήτητα έχει οραματιστεί, πρεσβεύει και σίγουρα θα επιδιώξει να υλοποιήσει.

Με εκτίμηση,
Νίκος Νικολόπουλος
ΞΑΝΘΗ