Ένας ακόμη υποψήφιος ανακοινώνεται σήμερα στο πλευρό του κυρίου Λιόλιου για τις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ηλιόπουλο, τοπογράφο μηχανικό Ε.Μ.Π. και  Γενικό Γραμματέα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, που εντάσσεται και αυτός στην ομάδα του #dwsepasa.

Ο κύριος Ηλιόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση στο dwsepasa.gr:

“Αγαπητοί φίλοι,

Στο πρόσωπο του κυρίου Λιόλιου και της εξαίρετης ομάδας των ανθρώπων που στελεχώνουν την πρωτοβουλία του Δώσε Πάσα, ήταν εμφανής από την πρώτη μας συνάντηση η κοινή μας πίστη σε ένα όραμα για την ελληνική καλαθοσφαίριση, αλλά και στον τρόπο που αυτό θα γίνει πράξη στο άμεσο και πολύ κοντινό μέλλον.

Όλοι γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Κόντρα σε δυσκολίες και πάσης φύσεως εμπόδια, προσπαθούμε αφενός να διατηρήσουμε σε λειτουργία τις Ακαδημίες μας μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη μας για το μπάσκετ στα παιδιά και αφετέρου να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές αθλητών και αθλητριών με τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Μέσα από την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ, επιθυμώ να δώσω φωνή στα σωματεία των Μεσογείων, της Ανατολικής Αττικής, αλλά και κάθε περιοχής στην Ελλάδα που πάρα τις αντιξοότητες, με οδηγό το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων τους, συνεχίζουν να καλλιεργούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για το basket που οραματιζόμαστε, με τους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να κάνουν το όραμα πραγματικότητα.

Γιάννης Ηλιόπουλος
Γ.Σ. Γλυκών Νερών”