Μοιάζει σαν ψέμα αλλά είναι αλήθεια! Δυο δικά μας παιδιά, στην κορυφή του ΝΒΑ! Μια εμφάνιση αντάξια MVP και το πρώτο δαχτυλίδι από τα πολλά που θα έρθουν για τον Greek Freak!

Γιάννη και Θανάση, Θανάση και Γιάννη, τα συγχαρητήρια δεν αρκούν για να εκφράσουν τον θαυμασμό μας για όσα πετύχατε φέτος με τους Milwaukee Bucks! Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ υποκλίνεται στα παιδιά που ξεκίνησαν από τα Σεπόλια και κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου!

Μα πάνω από όλα, σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ σας ευχαριστεί που δείχνετε στα νέα παιδιά τον μοναδικό δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής.

Ταλέντο, σκληρή δουλειά, ομαδικότητα, πίστη και αυταπάρνηση.

Και στο τέλος όταν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες και τις αναποδιές βρίσκεσαι στη κορυφή να μη βγάζεις έπαρση και εγωισμό αλλά να παραμένεις ήρεμος και ταπεινός για να διδάσκεις σε όλο το κόσμο τι σημαίνει Ελληνικό μεγαλείο, τι σημαίνει Ελληνική καρδιά και ψυχή.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει αύριο να αποτελέσουν τη βάση της ελληνικής σχολής μπάσκετ. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τα 3 αδέρφια να έχουν κατακτήσει (…προς το παρόν) από έναν τίτλο του ΝΒΑ, είναι το μεγαλύτερο success story του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αναπτυξιακού αθλητισμού!

Πάνω σε αυτή σας την επιτυχία, πρέπει να χτίσουμε το μέλλον. Με τέτοια πρότυπα πρέπει να «μπολιάσουμε» τις επόμενες γενιές παικτών που θα φορέσουν τα γαλανόλευκα.

Στο μπάσκετ που οραματιζόμαστε, είστε σημείο αναφοράς.

Κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια!