Ο Βαγγέλης Λιόλιος ,στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων για τη διαμόρφωση του μπάσκετ που οραματιζόμαστε όλοι, βρέθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη αντίστοιχα.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ζωηρή με τον κ. Λιόλιο να επιχειρηματολογεί σχετικά με την προοπτική της εθνικής ομάδας μπάσκετ και τις δυνατότητες τα επόμενα χρόνια να έχει σταθερή παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Eπιπλέον, τόνισε πως η ΕΟΚ και η ΕΟΕ πρέπει να έχουν στενή συνεργασία σε μια σειρά ζητημάτων τόσο σε αθλητικό όσο και σε διοικητικό-ρυθμιστικό επίπεδο, δεδομένου ότι η ΕΟΚ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εθνικού Ολυμπιακού κινήματος και της ΕΟΕ.

Παράλληλα ο εμπνευστής της πλατφόρμας dwsepasa.gr , Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε πως ΕΟΕ και ΕΟΚ πρέπει να μοιράζονται τις ίδιες αξίες καθώς το μπάσκετ, εθνικό μας σπορ, ενστερνίζεται τα Ολυμπιακά ιδεώδη και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες αυτές και στις επόμενες γενιές, αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων.

Ο κ. Λιόλιος κάλεσε τους κυρίους Καπράλο και Κολυμπάδη να συμμετέχουν ενεργά καταθέτωντας τις απόψεις του στην πλατφόρμα dwsepasa.gr.