Κωνσταντίνος

Ασημακόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος είναι γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1986 και είναι σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, MA Political Communication από το City University London.

Η πρώτη επαφή του με το μπάσκετ ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου ΑΟΝΣ Μίλων στη Νέα Σμύρνη. Έκτοτε η αγάπη του για το μπάσκετ τον συνοδεύει σε όλη την μετέπειτα πορεία του. Υπήρξε  αθλητής των υποδομών του ΑΟΝΣ Μίλων ενώ συνέχισε εθελοντικά την ενασχόλησή του με τα διοικητικά ζητήματα, όντας ενεργό μέλος του ΔΣ του συλλόγου ήδη από το 2015. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων και είναι διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει μακρά επαγγελματική εμπειρία έχοντας λάβει μέρος και αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείριση και συμβουλευτική εγχώριων και διεθνών οργανισμών, εκστρατειών και εταιρειών που αφορούν στη βιομηχανία, την ενέργεια, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τον τουρισμό, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και τη ναυτιλία. Έχει διατελέσει σύμβουλος επικοινωνίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς και υπεύθυνος γραφείου τύπου του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης, έχει εργασθεί και ως σύμβουλος επικοινωνίας διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού στο Λονδίνο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη ενώ έλκει την καταγωγή του από την Αργολίδα και την Αιτωλοακαρνανία.

Δείτε αναλυτικά το βιογραφικό

Επαγγελματική Εμπειρία

• Επικοινωνιολόγος

• Σύμβουλος επικοινωνίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς και υπεύθυνος γραφείου τύπου του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Αθλητική πορεία

• Αντιπρόεδρος ΑΟΝΣ Μίλων

• Aθλητής των υποδομών του ΑΟΝΣ Μίλων

Επιπλέον πληροφορίες

Σπουδές

• Aπόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

• Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, MA Political Communication από το City University London.